Műszaki ellenőri szolgáltatás

A családi házak építésének folyamata összetett feladat. Fontos szempont, hogy a megrendelők minden esetben a legjobb végeredményt kapják a befektetett tőkéjükért cserébe. Ennek érdekében a megrendelő részéről fontos olyan szakember bevonása a beruházásba, aki szakértelmével segíti a kivitelezés gördülékenységét, valamint az elkészült tervdokumentációnak megfelelő teljesítést. Emellett a műszaki ellenőr segíti a kitűzött igényszint leggazdaságosabb megvalósítását.

Műszaki ellenőr:

- Kerekes István László, okleveles építészmérnök

Tevékenységek:

- Tervdokumentáció átnézése, költségcsökkentési javaslatok
- Kivitelezés helyszínén munkafázisok ellenőrzése
- A kivitelezési tervdokumentációnak való megfelelés ellenőrzése
- építési napló nyomon követése, bejegyzések készítése
- az egyes beépített termékek teljesítmény nyilatkozatainak ellenőrzése
- bejárásokon való részvétel (megbeszélés, megrendelés alapján)

GIF3

A szolgáltatás ajánlott minimális tartalma a kivitelezés megkezdése előtt egy konzultáció, valamint az építés ideje alatt havonta egy bejárás, melynek költsége 60.000 Ft + 27% áfa alkalmanként. Budapesti helyszínekért kiszállási díjat nem számítunk fel.

Komplett szolgáltatásért (tervellenőrzés, kivitelező kiválasztásában történő segítségnyújtás, költségcsökkentési javaslatok készítése, teljesítés igazolások ellenőrzése, részmunkák átvétele, helyszíni bejárások, átadás lebonyolításának segítése) a beruházás léptékének függvényében egyedi árajánlatot készítünk.

seta utca haz 9271 edit 9271

 

Elérhetőségünk: +36 20 491 9286