Zehnder katalógus

Egyszerűen friss levegő!


A friss levegő alapvető fontosságú az egészséghez és jó közérzethez. Ez különösen igaz a lakóhelyiségekre, ahol életünk 70%-át töltjük.

(termékek feltöltés alatt!)

Comfoair600

Hőviszanyerő rendszerek központi egységei.Alkalmasak családi házak, irodák hővisszanyerős szellőztetésére. Termékeink energia hatékonyak, takarékosak, higiénikusak, felhasználóbarátok és tökéletesen illeszkednek az egyéni komponensekhez.

Rekuperacja decentralna - Zehnder ComfoSpot 50

Ez a megoldás egy vagy két helység szellőztetését oldja meg, akár légcsatornák alkalmazása nélkül. Ebbe a kategóriába sorolható mindkét típus mosható entalpia hőcserélővel szerelt, két ventilátoros, folyamatos működésű szellőztető.

d10e52a41ff30a217df5933711ea4106

 A szellőztetőgép önállóan végzi a levegőmennyiségek szabályozását a lehető legmagasabb hővisszanyerési hatásfok érdekében. A comfoAir Q gépek hatásfoka jelenleg a legjobbak között van a világon. NAgy jelentőségű új funkció a külső belső páratartalom folyamatos figyelése. A gép ezen paraméterek figyelembevételével, és az Ún. adaptív bypass zsaluk mozgatásával képes fenntartani az optimális friss levegő hőmérsékletét.

isopipet

Comfopipe EPP anyagú légcsatornák. Gyorsan és tisztán szerelhető megoldást jelent a külső friss levegő hővisszanyerőhöz vezetésére és az elhasznált levegő kültérbe vezetésére.

Anyaga párazáró és hőszigetelő, súlya egészen könnyű. A légcsatornákat csak egymásba kell illeszteni , kiegészítő anyagra nincs szükség. További höszigetelés nem szükséges.

comfotube

A levegő elosztás kulcsfontosságú minden szellőztető rendszerben. Láthatatlan csővezeték, zajmentes levegőellátás éppúgy összetevői egy jó légeloszlató rendszernek, mint az esztétikus kivitelű szellőző rácsok. A Zehnder ComfoFresh levegő elosztó rendszer teljes megoldást jelent új és régi épületekhez egyaránt. A légelosztás alternatívan biztosítható szigetelő rétegben (OnFloor) vagy a kezeletlen cementpadlóban, födémben (InFloor). Mindkét légelosztó rendszer gyors és egyszerű beszerelést tesz lehetővé.

Comfofond-L-1

A Zehnder Comfosystems friss levegő rendszere visszanyeri az elszívott levegő hőjének 90%-át, és azt felhasználja a friss levegő fűtésére. Ez jelentősen csökkenti a fűtési költségeket. A levegőáramlásba helyezett talajhőcserélő télen előfűti, nyáron előhűti a külső levegőt.

rács

A Zehnder nagy választékban kínál takarórácsokat. Vonzó ugyanakkor diszkrét megjelenésük észrevétlenül húzódik meg minden környezetben. Minden modell elérhető falon és falban elhelyezhető egységként is, nemesacél vagy fehérre festett változatban.

TVA-P és CLF jelű rácsfogadókba alkalmas rácsok, Szelepek